Digitaliseringsprojekt

Företaget kommer att genomföra en modernisering av företags IT-miljö under 2018. Det innebär att nyttja digitala tjänster över internet istället för att investera i egen utrustning lokalt.  Det innebär åtkomst till informationen oavsett geografisk plats och en centraliserad administration av hela IT-miljön. Projektet är medfinansierat av EU:s strukturfond.

Nu öppnar vi kontor i Göteborg!

Vi har nu etablerat nytt kontor i Göteborg. En stark tillväxt och en efterfrågan på ingenjörskompetens i regionen gör att vi  ser möjligheter att bidra med vår kunskap samt utveckla företaget under kommande år.

Välkomna att besöka oss på adress Flöjelbergsgatan 20B i Mölndal.

Ramavtal med Uniper/Sydkraft AB

Vi får möjlighet att leverera konsulttjänster till Sydkraft- koncernens bolag inom Kärnkraft, Hydro power och Thermal. Avtalet gäller till och med februari 2019.

Nytt kontor i Varberg

Företaget öppnar kontor i Varberg från och med 1 december 2016. Vi ser stora möjligheter att expandera vår verksamheten i och med etablering på Västkusten. Adressen är Kungsgatan 5 i centrala Varberg.

Ramavtal med Kalmar Läns Landsting

Företaget är stolta över att vunnet upphandling för projektering av el, tele och larm till Kalmar Läns Landsting, bygg och fastigheter. Avtalet gäller under 4 år, från och med 1 november 2016 till och med 31 oktober 2020.

Page 1 of 712345»...Last »