Nu öppnar vi kontor i Göteborg!

Vi har nu etablerat nytt kontor i Göteborg. En stark tillväxt och en efterfrågan på ingenjörskompetens i regionen gör att vi  ser möjligheter att bidra med vår kunskap samt utveckla företaget under kommande år.

Välkomna att besöka oss på adress Flöjelbergsgatan 20B i Mölndal.

Ramavtal med Uniper/Sydkraft AB

Vi får möjlighet att leverera konsulttjänster till Sydkraft- koncernens bolag inom Kärnkraft, Hydro power och Thermal. Avtalet gäller till och med februari 2019.

Nytt kontor i Varberg

Företaget öppnar kontor i Varberg från och med 1 december 2016. Vi ser stora möjligheter att expandera vår verksamheten i och med etablering på Västkusten. Adressen är Kungsgatan 5 i centrala Varberg.

Ramavtal med Kalmar Läns Landsting

Företaget är stolta över att vunnet upphandling för projektering av el, tele och larm till Kalmar Läns Landsting, bygg och fastigheter. Avtalet gäller under 4 år, från och med 1 november 2016 till och med 31 oktober 2020.

Sommargåva till Läkare utan gränser

Istället för att ge personalen en sommarpresent så skänker företaget motsvarande summa till Läkare utan gränser. Vi vet att det gör skillnad för dem som behöver hjälpen.

”När ni stödjer oss ser ni till att utsatta människor runt om i världen får tillgång till livsviktig sjukvård. Just nu opererar våra team krigsskadade personer i Centralafrikanska republiken, behandlar undernärda barn i Sydsudan och hjälper kvinnor genomgå en säkrare förlossning i Afghanistan. Livräddande insatser som inte hade varit möjliga utan din hjälp.

Tack för att ni ser till att vi kan vara på plats där behoven är som störst!”

Page 1 of 712345»...Last »